حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

چرا صهیونیست‌ها از باخت ترامپ هراس دارند؟

دو مقام صهیونیست از نتانیاهو خواستند تا پیش از برد احتمالی «جو بایدن» طرح اشغال کرانه باختری را به اجرا بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوسی داگان» رئیس شورای شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال کرانه باختری و یک نماینده کنست گفتند که تا پیش از ورود احتمالی «جو بایدن» به کاخ سفید باید طرح اشغال کرانه باختری اجرا شود.

 

به نوشته وبگاه معا، «یوسی داگان» گفت که هر روز که می‌گذرد، شرایط برای اجرای طرح اشغال یک سوم کرانه باختری دشوارتر می‌شود و سپس ابراز امیدواری کرد که همچنان دونالد ترامپ شانس برد داشته باشد.

 

«بتسلئیل ساموتریچ» نماینده پارلمان صهیونیستی (کنست) نیز گفت: «اگر دونالد ترامپ در انتخابات ببازد، ما باید به نتانیاهو فشار آوریم تا پیش از رسیدن جو بایدن به قدرت، طرح الحاق را اجرا و تثبیت کند.»

 

«عاموس یادلین» رئیس سابق بخش اطلاعات ارتش صهیونیستی هم با ابراز نگرانی از باخت ترامپ، گفت: «نگرانی این وجود دارد که جو بایدن سیاست ایالات متحده را به طور کامل تغییر دهد. هم ترامپ و هم بایدن راه مشترکی در خاورمیانه دارند. آن‌ها به دنبال صلح هستند... اما سؤال این است که کدام صلح؟ و در خصوص ایران چه خواهند کرد؟».

 

«دانی دانون» سفیر سابق تل آویو در سازمان ملل هم گفت که رژیم صهیونیستی باید از ترامپ تشکر کرده و تن به واقعیت جو بایدن بدهد.

 

او افزود: «در خصوص مسائل ریشه‌ای، لحظات پر تنشی خواهیم داشت. بایدن می‌خواهد به توافق هسته‌ای با ایران باز گردد».

 

روزنامه اسرائیل هیوم نیز روز سه شنبه به نقل از یک مسئول بلندپایه بحرینی و نزدیک به دائره قدرت در ریاض و ابوظبی نوشته بود که کشورهای عربی که با تل آویو توافق کرده‌اند، از شکست ترامپ در انتخابات و تصمیم بایدن برای تغییر سیاست‌های آمریکا در غرب آسیا واهمه دارند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار